Om mig

dsc03835-1

Jag intresserad av människor, natur och och drivs av ett samhällsengagemang. Jag arbetar såväl med egna verk som projekt där samtidsfrågor och mellanmänskliga spörsmål bearbetas med hjälp av konstnärliga processer och uttryck. Att bidra till en hållbar utveckling är en utgångspunkt som jag också försöker konkretisera i det jag gör.

Sedan ett femtontal år har jag påbörjat en process där mitt samhällsengagemang och allmänna kulturskapande har gått mot ett mer konstnärligt utforskande och gestaltning.

Jag gått teater- och skrivarkurser och studerat konst vid Kunsthøjskolen i Holbæk, Danmark, Östersunds Konstskola, Gerlesborgs konstskola i Bohuslän och Stockholm samt kurser vid Birka folkhögskola, ABF och fått handledning av utvalda konstnärer. Att få samarbeta med olika människor är också en stor källa till lärande.

Under mitt tidigare yrkesliv har jag arbetat med strategiska frågor, utvecklings- och förändringsprojekt framför allt inom myndigheter och i offentliga sammanhang. Jag har verkat inom olika ämnesområden som lokal och regional utveckling, utbildning och folkhälsa.

Alva Marlen Ljusberg

alva_marlen@yahoo.se
Telefon 070-3444255

Kontakta mig gärna för respons, samarbeten eller uppdrag. Jag har F-skattsedel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s