Om mig

SONY DSC

Jag har ett stort intresse för mänskliga möten och drivs av ett samhällsengagemang. Jag arbetar såväl med egna verk som projekt där samtidsfrågor och mellanmänskliga spörsmål bearbetas med hjälp av konstnärliga processer och uttryck.

Under mitt yrkesliv har jag arbetat med strategiska frågor, utvecklings- och förändringsprojekt framför allt inom myndigheter och i offentliga sammanhang. Jag har verkat inom olika ämnesområden som lokal och regional utveckling, utbildning och folkhälsa. Att aktivt försöka åstadkomma en hållbar utveckling är förstås en helt nödvändig del. Det försöker jag ha som utgångspunkt och också konkretisera i konsten.

Sedan ett tiotal år har jag påbörjat en process där mitt samhällsengagemang och allmänna kulturskapande har gått mot ett mer konstnärligt utforskande och gestaltning. Tidigare har jag gått teater- och skrivarkurser. På senare år jag gått konstkurser vid ABF, Birka folkhögskola, Kunsthøjskolen i Holbæk, Danmark samt vid Östersunds Konstskola och gått kurser för och fått handledning av utvalda konstnärer. Att få samarbeta med olika människor är också en stor källa till lärande.

Alva Marlen Ljusberg

alva_marlen@yahoo.se
Telefon 070-3444255

Kontakta mig gärna för respons, samarbeten eller uppdrag. Jag har F-skattsedel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s