Välkommen!

Jag håller på att uppdatera min hemsida! Men en liten introduktion till det jag då kommer att berätta mer om kan du läsa här:

Jag har blivit så fascinerad av naturlig färgning och botaniskt tryck! Naturen och kulturen (människan) är tätt sammanvävd, mer än vad vi kanske är medvetna om eller tar hänsyn till. Botaniskt tryck och naturlig färgning av textilier är både en symbolisk och en praktisk handling. Textil industri och därtill hörande transporter och konsumtion är idag inte hållbar. Vi behöver efterfråga produkter som inte är skadliga för människor och miljö. Vi tror att detta projektet på längre sikt kan bli ett avstamp för vidare research och utveckling av hållbara färgningsalternativ och även i en förlängning bidra till upplevelser av natur och skog samt attityder till textil konsumtion i relation till hållbart mode och inredning.

image.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s